Sundhedsforsikringer – Er du dækket?

De fleste sundhedsforsikringer yder tilskud til diætistkonsultationer og der dækkes forskelligt afhængig af sundhedsforsikringsselskab.

Kostklinikken SOVI modtager bevillinger fra de fleste sundhedsforsikringer i Danmark. På din bevilling vil det fremgå hvor mange behandlinger du er dækket for samt hvor længe bevillingen gælder. I de fleste tilfælde afregner Klinikken direkte med sundhedsforsikringen, men dette fremgår også på din bevilling.
Forsikringsselskaberne har forskellige kriterier for udstedelse af en bevilling til et forløb hos en diætist. Det er det enkelte sundhedsforsikringsselskab der afgør om du kan få tildelt et diætistforløb. For de fleste selskaber gælder der et krav om, at du skal have et BMI over 30 eller under 18,5. Afhængigt af netop din sundhedsforsikring får du som kunde normalt 5 -12 konsultationer.

Kontakt din sundhedsforsikring med henblik på dækning og medbring din bevilling ved dit første besøg.

Sygesikringen ”danmark”

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til behandling ved klinisk diætist uanset om du er i gruppe 1, 2 og 5. Der kræves ikke lægehenvisning for at opnå tilskud.
Takster gældende fra år 2024
50 % af egen udgiften pr. konsultation – dog max. 350,- pr. konsultation
Samlet årligt tilskud på max. 2100,-
Indberetningen foregår automatisk.

Info om forløb og klippekort

Vejledningsforløb samt klippekort skal være brugt indenfor 1 år fra første konsultationsdato.
I forbindelse med køb af vejledningsforløb og klippekort, refunderes ikke evt. ubenyttede tider.
Forløbspakker og klippekort kan ikke refunderes eller ændres. De er ligeledes personlige og kan ikke overdrages til andre.