Diætistens Low Carb

Af Hanne Juul, Aut. Klinisk diætist

Udgivet af Politikens Forlag

Diætistens Low Carb er bogen til dig, der måske vejer for meget eller har brug for at få styr på en livsstilsskavank gennem en bedre kost. Eller den er til dig, der i det hele taget bare gerne vil leve sundt og længe har haft lyst til at spørge en diætist til råds.

En diætist ved, hvordan kosten skal sammensættes, så den ikke indeholder for meget fedt og for mange kulhydrater og samtidig er sund og nærende. Hanne Juul er statsautoriseret diætist med mange års praktisk erhvervserfaring bag sig. Her er du derfor i gode hænder hos eksperten.

Med Hanne Juuls gode råd får du hurtigt styr på, hvordan du sammensætter dit daglige indtag af kulhydrater, protein og fedt, så du holder dit blodsukker stabilt og får en dag med dejlig ro i maven – uden trang til fristelser, der sætter sig som sul på sidebenene. Og du får ikke mindst 80 lækre opskrifter, fordelt på morgenmad, mellemmåltider, frokost, aftensmad, tilbehør – og så lidt til den søde tand.

I bogen får du også en indkøbsliste, så du hurtigt kan få fyldt skabe og hylder med alle de gode varer, der hjælper dig på vej mod dit mål. Du lærer også, hvordan du praktisk og nemt får sammensat familiens hovedmåltider, så hverdagen holder.

At spise efter diætistens kostråd er ikke en slankekur – det er bare sund fornuft. Men ønsker du at tabe dig 5, 20 eller 30 kilo med den rette sammensatte kost, så er denne bog noget for dig.

Tak fordi du er dig, Hanne!

Kunne skrive en hel bog om hvor skøn, åben, ærlig Hanne er…Hun er en fuldstændig fantastisk kvinde som brænder for sig job og JA det hjælper at gøre som Hanne siger.. Tak fordi du er dig.

– Majken Kobberø, Tak fordi du er dig, Hanne!

SOVI får topkarakter

Hanne Juul får topkarakter af mig. Det er simpelthen, fordi ikke kun er Hanne en rigtig dygtig diætist, men også fordi du bliver lyttet til og fordi Hanne simpelthen formår at sammensætte din livsstilændring, som kosten jo er, så den er 100% dig.

De nye kostvaner føles som de altid har været der, når først man er i gang :D

– Kathlyn, SOVI får topkarakter

Farvel til min depression

Din hjælp har betydet alverden for mig på min vej tilbage fra depressionen. Jeg ville ønske, at lægerne forstod hvad sund kost betyder for sindet og hjernen… det burde være den recept, der blev skrevet ud og ikke alle mulige piller med en masse bivirkninger.

Af hjertet tak for hjælpen, søde Hanne ❤

– Annika Johansen, Farvel til min depression

Helt igennem fantastisk!

Hanne er helt igennem fantastisk. Ærlig og ligefrem og lytter med interesse på mine udfordringer. Kan kun sige, at har man brug for en diætist er Hanne et meget fornuftigt valg.

Af hjertet tak for hjælpen, søde Hanne ❤

– Vibeke Solstar, Helt igennem fantastisk!

Vægttab og to børn – tak!

Selvom det er længe siden, jeg gik ved dig, så nyder jeg stadig godt af din hjælp. Nå ja og så har jeg fået 2 børn siden 😊 Men her er jeg i dag – og det har du kæmpe del i 😘💪 så tak! ❤

– Sabina Kjemstrup, Vægttab og to børn - tak!

Vægttab på over 30 kg og aldrig sulten

Hanne hjalp mig til et vægttab på over 30 kg. Kostplanen var tilrettelagt efter mit liv, så det ikke var en kamp at holde en kostplan. Jeg var aldrig sulten, men spiste mig mæt i de rigtige ting :-)

Jeg kan kun sige positive ting om Hanne og Kostklinikken SOVI.

– Marie Johansen, Vægttab på over 30 kg og aldrig sulten

Spis dig rask

Af Hanne Juul, Aut. Klinisk diætist

Udgivet af Politikens Forlag

Ved at spise efter den rette kost, KISS-kost , kan du undgå eller lindre en lang række lidelser, som eksempelvis overvægt, træthed, migræne, højt blodtryk, hjerte-kar-sygdomme, diabetes, forhøjet kolesterol, PCOS, depression, astma og mange flere.

Læge Bjarne Stigsby beskriver sandsynlige og veldokumenterede sammenhænge mellem kost og en lang række sygdomstilstande og påviser, hvorfor det er så vigtigt at ændre kosten, så du spiser mere protein, lidt mere fedt mindre kulhydrat – af den langsomme slags.

Bogens diætist, Hanne Juul, hjælper dig med at skyde genvej fra teori til praksis. Via bogens indkøbsliste får du snart de rette råvarer på hylderne, og en enkel tabel sørger for, at de bliver fordelt korrekt, når der står KISS-kost på menuen.

I bogens væld af fristende opskrifter kan du hente inspiration til hverdag og til fest. Alle opskrifter er nemme at gå til, og du kan købe ingredienserne i din dagligvarebutik. Skulle grøntsagerne trænge til lidt ekstra kulør på tallerkenen, kan du hente tips i bogens illustrerede grøntsagsguide.