Fertilitet – Øg din chance for graviditet

Øg din chance for graviditet

Årsagerne til barnløshed kan være mange, men en af de hyppigste er noget så simpelt som den kost, vi spiser. Kort fortalt kan man sige, at en kostomlægning til fertil livsstil i mange tilfælde vil øge sandsynligheden for succes, når du gerne vil være gravid.

Din hormonbalance og kost går hånd-i-hånd
Hormonbalancen kan reguleres via en kostsammensætning, hvor kvaliteten og ikke mindst kvantiteten af kulhydrater er under luppen.
Din kostplan vil derfor indeholde komplekse kulhydrater i kontrollerede mængder samt mere protein og lidt mere fedt. Denne fordeling har en gunstig indvirkning på din hormonbalance, så du øger sandsynligheden for succes, når du gerne vil være gravid. Klinikken benytter blandt andet principperne fra KISS-Kost®

Få lagt en personlig kostplan
Du vil gennem et vejledningsforløb blive hjulpet til at forstå madens betydning for din krop. Blive klar på detaljerne, så du nemt kan blive selvkørende. Alt sammen med fokus på at det skal være nemt at gå til, og med madvarer du kan li´.
Jeg har den største respekt og forståelse for at det kan være super svært til tider at ændre livsstil og der skal selvfølgelig også være plads til at leve og have et socialt liv. Jeg er derfor med på sidelinjen hele vejen igennem dit forløb, for at støtte dog heppe på dig

Bestil behandling