Spiseforstyrrelser – Overspisning, Anoreksi, Bulimi & Ortoreksi

Bliv hjulpet på rette vej

Angsten for ikke at have kontrol kan være altoverskyggende, hvis man har en spiseforstyrrelse. Det er utrolig vigtigt, at behandler/klient har en god kemi, så klienten føler sig i helt trygge hænder. Er der ikke en god kemi, er det trods de bedste intentioner for behandlerens side ikke muligt at få et optimalt samarbejde.

Lær at lytte til din krop

I gennem små skridt lærer jeg klienten at lytte til, hvad kroppen fortæller og ikke mindst at prøve at fornemme kroppens signaler på sult, mæthed, ked af det hed, vrede, glæde. Alt sammen følelser der påvirker indtaget af mad.

Få tryghed med en personlig kostplan

Jeg har erfaring med, at det skaber tryghed, når jeg udarbejder kostplaner, da det netop ofte er struktur og en god rytme der mangles. En kostplan vil derfor kunne guide til, hvornår der skal spises og hvor meget. Alt sammen med til at skabe ro omkring indtaget af mad, men også kendskab til mængder og sammensætningen af maden.

Jeg vejleder indenfor de lettere former for spiseforstyrrelser og hos klienter som ligger i grænseområdet for udviklingen af en spiseforstyrrelse.

Bestil behandling