Forhøjet kolesterol- reducer dit kolesterol-tal

Forhøjet kolesterol- reducer dit kolesteroltal

Den naturlige medicin er din kost
Du kan ved hjælp af en kostomlægning reducere kolesterolniveauet i blodet. Det smukke er, at du undgår eventuelle bivirkninger ved traditionel medicin. Skru ned for din medicin og op for komfuret.
Forhøjet kolesterol i blodet øger risikoen for hjertekarsygdomme, og derfor er det vigtigt at få kosten kigget igennem, så du selv er med til at holde kolesterolniveauet nede.
Mængden af indtaget af simple sukkerarter og alkohol har blandt andet betydning for dit kolesterol.

Fokus på komplekse kulhydrater
Har du forhøjet kolesterol, er det derfor vigtigt ikke blot at kigge på indtaget af fedt men især at fokusere på en kost, der indeholder komplekse kulhydrater i kontrollerede mængder. Derved kan du opnå at sænke dit kolesteroltal, eventuelt vægttab, samt minimere mængden af din medicin eller helt undgå den.

Få en personlig kostplan
Med udgangspunkt i dig vil du få lavet en kostplan, der er specielt tilpasset dig og dine behov. Du vil lære, hvordan du sammensætter din mad ud fra helt almindelige råvarer, som du kan købe i helt almindelige forretninger, så du kan passe godt på dit kolesterolniveau. Alt sammen med fokus på at det skal være nemt at gå til, og med madvarer du kan li´.
Jeg har den største respekt og forståelse for at det kan være super svært til tider at ændre livsstil og der skal selvfølgelig også være plads til at leve og have et socialt liv. Jeg er derfor med på sidelinjen hele vejen igennem dit forløb, for at støtte dog heppe på dig

Bestil behandling