Hanne Juul

Aut. Klinisk diætist - ejer af Kostklinikken SOVI

Hanne Juul har siden 2008 hjulpet kvinder og mænd med at forbedre deres livskvalitet gennem kosten. Hun har medvirket som klinisk diætist i et utal af medier og er forfatter til bogen ”Diætistens Low Carb” – spis dig slank og mæt.

Diabetes-2 – Få balance i dit blodsukker

Reducer dit behov for Diabetes-2 medicin

Har du Diabetes-2 og oplever du måske gener såsom overvægt og svingende blodsukkerværdier? Måske du er træt af dagligt at skulle spise medicin?

Vidste du, at du gennem kostomlægning kan reducere og nogle gange helt fjerne dit behov for medicin alt efter hvor lang tid, du har været i medicinsk behandling?

Få styr på dit blodsukker

Ved Diabetes – 2 er det derfor vigtigt at fokusere på en kost, der indeholder komplekse kulhydrater i kontrollerede mængder. Derved kan du slippe for dine gener, opnå et eventuelt vægttab samt minimere mængden af din medicin eller helt undgå den.

Bliv selvkørende

Du vil gennem et vejledningsforløb blive hjulpet til at forstå madens betydning for din krop. Blive klar på detaljerne så du nemt kan blive selvkørende. Alt sammen med fokus på at det skal være nemt at gå til, og med madvarer du kan lide at spise.

Få en personlig kostplan

Med udgangspunkt i dig vil du få lavet en kostplan, der er specielt tilpasset dig og dine behov. Du vil lære, hvordan du sammensætter din mad ud fra helt almindelige råvarer du kan købe i helt almindelige forretninger, så du kan få bugt på din Diabetes-2