Din hjælp til et sundere liv

Hanne Juul er statsautoriseret Klinisk diætist og har mange års erfaring i at vejlede i sammenhængen mellem kost, sundhed og sygdom. Livsstilsændring med professionel kostvejledning der tager udgangspunkt i netop dig og dine behov, og med stor respekt for netop dig.

Uanset om du ønsker at tabe dig, har PCOS, ønsker at optimere din kost i forbindelse med fertilitet, eller har diabetes, så er kosten utrolig vigtig at have fokus på. Jeg tager udgangspunkt i dig og din hverdag og hjælper dig med at lægge en realistisk kostplan samtidig med, at du vil blive guidet motiveret og holdt på sporet på din vej til din sundere livsstil.

og quickfixes, for de holder ikke i længden! Sundhed er en livsstil hvor alt er tilladt – det handler alt sammen om forståelsen for mængder.

Kostvejledning hos Kostklinikken SOVI omhandler sunde valg af fødevarer og gode vaner med udgangspunkt i mad du kan lide, god mæthedsfølelse, fantastisk energi og mindst påvirkning af blodsukkeret. Find din nye vej der er til at holde, og HUSK – det er slut med forbudt.

Hanne Juul

Aut. Klinisk diætist – ejer af Kostklinikken SOVI

Hanne Juul har siden 2008 hjulpet kvinder og mænd med at forbedre deres livskvalitet gennem kosten og er som autoriseret klinisk diætist, din garanti for, at du er i gode og trygge hænder.
Hun har medvirket som klinisk diætist i et utal af medier og er forfatter til bogen ”Diætistens Low Carb” – ”Spis dig Rask”

Din personlige kostplan

Din kostplan skal være overskuelig og nem at gå til, så du let kan opnå dine mål for kostomlægningen, og ikke mindst holde dem fremadrettet. Min filosofi er, at kostomlægning bør være nem og ikke mindst meget overskuelig for dig og hele familien. Du skal kunne spise velsmagende mad – også i en travl hverdag. Så glem nu alt om strikse kure de holder ikke i længden! Husk på, at sundhed er en livsstil – ikke en religion!

Kostvejledning hos Kostklinikken SOVI omhandler sunde valg af fødevarer og sunde vaner med udgangspunkt i mad, der giver en god mæthedsfølelse, fantastisk energi og mindst påvirkning af blodsukkeret. Klinikken benytter blandt andet principperne fra KISS-Kost®

Nå målbare og varige resultater uanset om du ønsker:

  • At tabe dig

  • At få styr på kosten i forbindelse med PCO/PCOS

  • At forebygge og behandle livsstilssygdomme såsom diabetes-2, forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol

  • At opnå en ny og sund livsstil og et stabilt blodsukker

  • At få hjælp til livsstilen i forbindelse med ønsket om at blive gravid

I kostvejledningen lægges der stor vægt på:

At din kostplan skal være tilpasset netop dine behov. Derfor vil din kostplan aldrig være en standard kostplan, men være skræddersyet præcist til dig ud fra madpræferencer, fysisk tilgængelighed af mad i dagtimerne samt om du bor alene eller har en familie, som der skal tages hensyn til. Tæt behandlerkontakt under hele forløbet. Du vil blive fulgt trin for trin ved at motivere dig – alt imens der fokuseres på netop dit mål. Fokus på at fastholde de nye vaner med en kost, der holder dig mæt, giver dig fornyet god energi, samt sikrer dig en optimal ernæring.