Din hjælp til et sundere liv

Hanne Juul er statsautoriseret diætist og har mange års praktisk erhvervserfaring i at vejlede i sammenhængen mellem kost, sundhed og sygdom. Livsstilsændring med professionel kostvejledning der tager udgangspunkt i netop dig og dine behov.

Uanset om du vil opnå et vægttab, har PCOS, ønsker et stabilt blodsukker eller en varig livsstilsændring, så er kosten vigtig at have fokus på. Jeg tager udgangspunkt i dig og din hverdag og hjælper dig med at lægge en realistisk kostplan samtidig med, at du vil blive guidet og motiveret på din vej til din sundere livsstil.

Din personlige kostplan

Din kostplan skal være overskuelig og nem at gå til, så du let kan opnå dine mål for kostomlægningen, og ikke mindst holde dem fremadrettet. Min filosofi er, at kostomlægning bør være nem og ikke mindst meget overskuelig for dig og hele familien. Du skal kunne spise velsmagende mad – også i en travl hverdag. Så glem nu alt om strikse kure de holder ikke i længden! Husk på, at sundhed er en livsstil – ikke en religion!

Kostvejledning hos Kostklinikken SOVI omhandler sunde valg af fødevarer og sunde vaner med udgangspunkt i mad, der giver en god mæthedsfølelse, fantastisk energi og mindst påvirkning af blodsukkeret. Klinikken benytter blandt andet principperne fra KISS-Kost®

Nå målbare og varige resultater uanset om du ønsker:

  • At tabe dig

  • At få styr på kosten i forbindelse med PCO/PCOS

  • At forebygge og behandle livsstilssygdomme såsom diabetes-2, forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol

  • At opnå en ny og sund livsstil og et stabilt blodsukker

  • At få hjælp til livsstilen i forbindelse med ønsket om at blive gravid

I kostvejledningen lægges der stor vægt på:

At din kostplan skal være tilpasset netop dine behov. Derfor vil din kostplan aldrig være en standard kostplan, men være skræddersyet præcist til dig ud fra madpræferencer, fysisk tilgængelighed af mad i dagtimerne samt om du bor alene eller har en familie, som der skal tages hensyn til. Tæt behandlerkontakt under hele forløbet. Du vil blive fulgt trin for trin ved at motivere dig – alt imens der fokuseres på netop dit mål. Fokus på at fastholde de nye vaner med en kost, der holder dig mæt, giver dig fornyet god energi, samt sikrer dig en optimal ernæring.