Hanne Juul

Aut. Klinisk diætist - ejer af Kostklinikken SOVI

Hanne Juul har siden 2008 hjulpet kvinder og mænd med at forbedre deres livskvalitet gennem kosten. Hun har medvirket som klinisk diætist i et utal af medier og er forfatter til bogen ”Diætistens Low Carb” – spis dig slank og mæt.

PCO/PCOS – Hjælp til Poly Cystisk Ovarie Syndrom

Reducer eller fjern dine PCOS-symptomer

Har du PCOS og oplever du gener såsom overvægt, nedsat fertilitet, uønsket hårvækst, uren hud og humørsvingninger?

Vidste du, at du gennem kostomlægning kan reducere eller helt fjerne dine symptomer fra PCOS ?

Din hormonbalance og kost går hånd-i-hånd

Ved PCOS kan vægttab og stabilisering af vægten være en stor udfordring. Dette skyldes forstyrrelser i hormonbalancen, som ligeledes resulterer i ovennævnte symptomer. Hormonbalancen kan reguleres via en kostsammensætning, hvor kvaliteten og ikke mindst kvantiteten af kulhydrater er under luppen.

Få en personlig kostplan

Din kostplan vil derfor indeholde komplekse kulhydrater i kontrollerede mængder, hvilket regulerer insulinproduktionen og derved også hormonbalancen, så du kan slippe for dine gener og eventuelt opnå en normalvægt.

KISS- Kost®

Udover begrænsede mængder kulhydrat, vil din kostplan indeholde mere protein samt lidt mere fedt. Klinikken benytter blandt andet principperne fra KISS-Kost®

Du vil gennem et vejledningsforløb blive hjulpet til at forstå madens betydning for din krop. Blive klar på detaljerne så du nemt kan blive selvkørende. Alt sammen med fokus på, at det skal være nemt at gå til, og med madvarer du kan lide.