Vægttab – Få hjælp til dit vægttab

Slut med forbudt !

Spis dig dejlig mæt
At spise sig mæt hver dag og samtidig tabe sig – uden sult og løftede pegefingre, det er ikke så svært endda – det er bare sund fornuft.

Uanset om du skal tabe dig 5, 20 eller 30 kg så er det ikke svært, når blot du har en plan at gå efter og støtte og opbakning på din vej.

Ønsker du også at være mæt og opnå et varigt vægttab med fokus på mad du kan lide?

Din kostplan vil vise dig vejen

Få lagt en kostplan, der er lavet specielt tilpasset dig og dine behov. Du vil lære hvordan du sammensætter din mad ud fra helt almindelige råvarer, som du kan købe i helt almindelige forretninger, så du får smidt de kilo du drømmer om.

Hemmeligheden bag mine klienters store vægttab handler nemlig hverken om avanceret madkunst, specialprodukter eller andre krumspring. Alt, hvad du behøver, er at få styr på dit blodsukker, så du holder dig mæt – længe. Så enkelt er det. Uden pisk. Uden sult. Og så skal der selvfølgelig også være plads til chokoladen, vinen eller latten med veninden.

Nemt og enkelt med madvarer du kender
Hos Kostklinikken SOVI tages der udgangspunkt i ganske almindelig mad, som du kan købe, der hvor du normalt handler ind.
En kostomlægning skal være nem at gå til og skal give dig en sund livsstil, der hurtigt kan blive en integreret del af din hverdag. Hvis du gerne vil tabe dig, vil din kostomlægning ikke blot sikre dig et vægttab, men også et varigt vægttab. Nemt og ligetil hvor intet er forbudt.

Jeg har den største respekt og forståelse for at det kan være super svært til tider at ændre livsstil og gennemføre et vægttab. Jeg er derfor med på sidelinjen hele vejen igennem dit forløb, for at støtte dog heppe på dig.

Bestil behandling