Firmaer

Hvorfor det er fantastisk at få kostvejledning hos Kostklinikken SOVI

Af Rikke Thomasberg, kendt fra programmet: ” For fed til at få børn”

Del denne side på Facebook

Jeg har i lang tid ønsket at opnå et vægttab, og i forlængelse af dette, øge mine chancer for at blive gravid. Jeg har PCO, som gør dette yderlig problematisk.

Efter mange mislykkede forsøg, fandt jeg endelig en diætist som kunne hjælpe mig med et sundt vægttab, og vejlede mig i sunde kostvalg i.f.t. min PCO. Hos Hanne har jeg fået en fantastisk vejledning, støtte og hjælp til dette. Efter en grundig gennemgang af mine daværende kostvaner og livsstil, lavede Hanne en kostplan med udgangspunkt i mig. Kostplanen indeholdt ca.1500 kalorier om dagen, hvilket var helt fantastisk i.f.t. alle andre kure, jeg har været på. Kaloriefordelingen som følger KISS-kost principperne var fordelt på minimum 6 måltider om dagen, hvilket gjorde, at jeg altid har følt mig mæt. Ligeledes var store dele af det mad jeg indtog proteiner, som gav en dejlig mæthed. Kostplanen var skruet sammen ud fra Hannes store viden om kost og PCO, hvilket derfor betød, at min krop fik alt hvad den havde brug for.

Jeg har tabt rigtig mange kilo efter omlægningen til en PCO venlig kulhydratfattig kost efter Hannes vejledning. I kostplanen var der også indeholdt forslag til madvarer, som hjælp i.f.t., at dække behovet for sødt.

Dét der tiltaler mig meget ved Hannes kostvejledning er udgangspunktet, som tages i den enkelte og de mange variationer og muligheder planen indeholder. Med kostplanen medfølger der et ”opslagsværk”, med et stort udvalg af muligheder for variation til de enkelte måltider. Dette gør, at det aldrig bliver kedeligt eller ensformigt at følge planen. I sin vejledning gør Hanne meget ud af at skabe forståelse hos dig, i.f.t. hvad PCOen gør ved din krop, og hvorfor du skal spise som anbefalet.

Efter 3 mdr. var jeg gået fra en vægt på 96 kilo til 80 kilo. Et vægttab på 16 kilo!!!!!!!! Og som den største gevinst, er jeg blevet gravid. Fuldstændig fantastisk når dette har været ønsket og forsøgt i over 2 år.

Jeg kan på det varmeste anbefale kostvejledning hos kostklinikken SOVI. Man får yderst professionel og kompetent vejledning, kombineret med stort engagement og indlevelse fra Hannes side. Disse parametre sammensat med en fornuftig kostplan er springbræt for en super kostvejledning.
Rikke Thomasberg

Hej Hanne

Vi to har jo sluppet hinanden, men synes da lige, jeg vil fortælle dig, at jeg netop har passeret minus 15 kg. Jeg skejer skam ud i weekenden, men lever ellers efter de principper, du satte op for mig. Det er ikke svært. I weekenden ryddede jeg ud i mit klædeskab – hold nu op hvor har jeg fået mange tomme bøjler, og det giver nærmest ekko, når jeg åbne døren ? Men hvor ER DET BARE DEJLIGT…

Med ønsket om en skøn dag til dig.

Mange hilsner
Anette

Vil bare ønske sig og din familie en rigtig glædelig jul.

Her er et lille billede af hvad en sundere livsstil, et halveret insulin niveau og en smule kærlighed resulterede i, i 2014

Tak for hjælpen
Kærlige hilsner
Gitte og lille Carl

Hej Hanne,
Først og fremmest tak for et rigtig godt forløb.

At få lavet en personlig kostplan koblet med en vejledning i sund og nærende kost har givet mig en god indsigt og stor forståelse for kostens betydning for min krop og mit generelle velbefindende. Jeg har nu fuldt kostplanen i 2 måneder og føler, at jeg er mere frisk, oplagt og kan mærke at min krop bare har det godt.

Tusind tak for din personlige vejledning og engagement, jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre.

Kærlige hilsner
Sanne

Hej Hanne

Nu er der så gået næsten 1 år fra jeg var hos dig første gang for at få lavet en kostplan for min PCO. Vil bare lige give dig en opdatering på, hvordan det er gået mig siden.

Har aldrig haft det bedre, både mentalt og fysisk. Min hud er smuk og fin og håret er blevet kraftigt igen.

Vil gerne være et forbillede, da jeg selv husker, hvordan det var at få det konstateret. Følte at min verden gik under, men i bund og grund er det jo bare en ændring i kost, sund livsstil og fitness.

Vil gerne takke dig af hele mit hjerte for den viden, du har givet videre. Tænker tit på dig og håber at vores vej en dag skulle mødes.

Mange tanker og hilsner fra
Camilla Lena Jensen

Hej Hanne

Jeg vil bare sige dig tak for dine gode råd og din store hjælp til at få mig ned i vægt og få et sundere liv.
Jeg har tabt 15 kg. (81,5-66,5) Og gået fra en str. 44 til en str.38 :-) Det føles super skønt.
I søndags gennemførte jeg en kvindetri (200 m svøm, 20 km cykel og 4 km løb) og i går var der stafet, hvor jeg LØB 4 km for første gang i mit liv uden at gå undervejs. Meget, meget stolt :-)
Jeg ved godt, at det er dit job, men jeg synes nu alligevel at jeg vil sige dig tak for dit gode arbejde.

Med venlig hilsen
Maiken

Kære Hanne

Jeg vil da bare fortælle dig, at jeg er enormt glad og tilfreds for den vejledning jeg fik hos dig for snart et år siden.
Jeg holder vægten fin, den er vist 1 kilo lavere, end da jeg var hos dig sidst. Den er så nem at gå tilbage til, hvis man er hjemmefra nogle dage.
Syntes bare du lige skulle vide det.

Mange kærlige hilsener
Emma Jeppesen

Hej Hanne :)

Jeg synes lige at jeg vil fortælle dig, at behandlingen virkede, og jeg er nu gravid i 6. uge :) Min vægt er nede på 58, og det går strygende med kosten. Så MANGE tak for hjælpen – og rigtig god sommer.
Katrine

Kære Hanne

Resultaterne af et halveret insulin niveau, en sundere livsstil og en smule kærlighed er vores skønne søn.

Tak for hjælpen
Kærlige hilsner
Gitte og lille Carl…