Forhøjet kolesterol

Har du fået konstateret forhøjet kolesterol i blodet?

Du kan ved hjælp af en kostomlægning heldigvis reducere kolesterolniveauet i blodet.

Forhøjet kolesterol i blodet øger risikoen for hjertekarsygdomme, og derfor er det vigtigt at få kosten kigget igennem, så du selv er med til at holde kolesterolniveauet nede.

Mængden af indtaget af simple sukkerarter og alkohol har blandt andet betydning for dit kolesterol.

Har du forhøjet kolesterol, er det derfor vigtigt ikke blot at kigge på indtaget af fedt men især at fokusere på en kost, der indeholder komplekse kulhydrater i kontrollerede mængder.. Derved kan du opnå at sænke dit kolesteroltal,, opnå et eventuelt vægttab samt minimere mængden af din medicin eller helt undgå den.

Med udgangspunkt i dig vil du få lavet en kostplan, der er specielt tilpasset dig og dine behov. Du vil lære, hvordan du sammensætter din mad ud fra helt almindelige råvarer, som du kan købe i helt almindelige forretninger, så du kan passe godt på dit kolesterolniveau. Alt sammen med fokus på at det skal være nemt at gå til, og med madvarer du kan li´.

Hanne Juul er medforfatter til Bogen ”Spis dig Rask” skrevet sammen med gynækolog Bjarne Stigsby. Ligeledes er hun forfatter til bogen ”Diætistens Low Carb” ” – spis dig slank og mæt. Begge bøger er fyldt med opskrifter til dig der ønsker at passe godt på dit kolesterolniveau.

Del denne side på Facebook

Kom godt i gang for 1700,-

Spar 300,- på forløbspakke 1

  • Første konsultation (60-75 min.)
  • Din egen personlige kostplan
  • 2 opfølgende samtaler (25-30 min.)

Hanne_juul

Kontakt Hanne Juul
Ring på 29 72 11 51

Dit navn (skal udfyldes)

E-mail

Telefon nummer

Besked